BEG BARU UNTUK LAPTOP

Thursday, August 07, 2014

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Warna ungu dan coklat ( tapi nampak macam kaler biru kan bila bawah lampu )


Comey tak Ana beli beg ni kat kedai berhampiran Mydin...
Mulanya beg ni harga dia kurang 10 sen Rm70 hengget...
Tak sangka pulak ada offer price sampai diskaun 70 percent...
Jadi bila dah berkenan, apa lagi terus grab aje laa...

Beg ni sebenarnya Ana nak beli satu aje...
Tapi entah macamane terbeli...hahaha..terbeli...
Sampai dua ko...hehehe...
Masa beli tak ingat lain...
Cuma nak bagi kat adik satu...buat pergi sekolah...

Bukan main suka lagi adik...
Mana taknya, dapat beg free...
Korang tau tak, sebenarnya kedai tu nak tutup dah...
Bukan tutup sebab nak malam...hahaha...
Tapi nak tutup terus...

Konon-konon nak beli benda lain...
Terbeli beg ni...
Ana rasa okey jugak sebab Ana nak bubuh Laptop...
Elok jer laptop tu duduk dalam tu...

Ana pilih kaler ni sebab berkenan...
Ana punya warna ungu...
Adik, Ana bagi yang kaler coklat...
Dah oang bagi takkan nak kompelin...
Adik terima walaupun muka nampak berkerut...
Hahaha...mesti dia berkenan kak long dia punya...

Masa beli tu...
Ana rambang mata nak pilih kaler dia...
Angkat, letak...angkat, letak...
Last-last inilah kaler yang dibawa balik...
Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak laptop tu beg baru...


You Might Also Like

2 comments

  1. beg yang warna ungu tu memang cantik

    ReplyDelete
  2. tQ Cikdelima merah...syg sesangat beg tu... :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Cbox

Subscribe