NILAIKAN SENDIRI - BARANGAN KULIT TIDAK HALAL

Thursday, May 28, 2015

Assalamualaikum & salam sejahtera.



Terbaca perkongsian pagi tadi dengan rakan facebook berkenaan produk barangan kulit (tidak halal) yang bebas dijual di pasaran sekarang ni. Barangan kulit tersebut diperbuat daripada kulit khinzir. Jomm kita lihat dan baca selanjutnya yea...



Ini sebahagian dari berita yang dikongsi dari facebook.


Ana tak pernah singgah pun kedai ni, mana tahu mungkin korang pernah kan!!


Contoh beg tangan.


Nampak tak bintik-bintik tu??


Cara mengenali kulit babi...





P/S: Semoga korang lebih berhati-hati ketika membeli.

You Might Also Like

8 comments

  1. salam. nice sharing
    anyway, saya membalas kunjungan n done follow sini juga #916
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
  2. oh macam tu... thanks sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. macam2 sekrang ni. tu lah nak beli kena hati2 lepas ni, terma kasih atas perkongsian :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Cbox

Subscribe