MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Tuesday, February 11, 2014

1622047_241627892686141_280465934_n

Klik Banner untuk join.

Assalamualaikum...apa khabar semua??. Ana godek-godek blog ...dalam bahasa omputihnya blogwalking, pastu Ana ternampak laa kawan kita ni buat Birthday Giveaway. Kalau korang nak tau, akhir2 ni Ana ada satu kegemaran iaitu menyertai GIVEAWAY. Nampak aje, kita terus join...hahaha.

Nak sambut birthday rupanya yea...kawan blogger kita iaitu Tengkubutang pada 28 Februari ni. Tapi kita tak pasti plak yang ke berapa. Boleh bagi tau ke?? hahaha...Tak kesah laa yang ke berapa pun, janji Tengkubutang bahagia.
Kita nak wish jugak kat Tengkubutang..sanah helwah, happy birthday & selamat ulangtahun kelahiran. Inilah ucapan ikhlas dari Ana:

"JADILAH UMAT TERBAIK SEIRING BERTAMBAHNYA USIA...IN SHAA ALLAH..."

"Semoga berbahagia di hari lahir"
Gunakan kesempatan yang masih diberi oleh Allah SWT moga kita takkan menyesal...
Masa muda kita jangan disiakan kerana ia takkan kembali...

Ingat lima perkara sebelum lima perkara
Sihat sebelum sakit
Muda sebelum tua
Kaya sebelum miskin
Lapang sebelum sempit
Hidup sebelum mati

Sanah Helwah fren...

You Might Also Like

6 comments

  1. salam..
    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam...gudluck kat awak gak yea..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Cbox

Subscribe