MENU BERBUKA SEPANJANG MINGGU INI

Tuesday, June 23, 2015

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Agak lama juga tidak dapat menaip sesuatu buat tatapan korang semua. Sebenarnya pada minggu lepas Ana tak berapa sihat, so mood menaip tu agak kurang sedikit. Pada hari ini entri adalah berkenaan menu berbuka puasa.

First time pada tahun ini Ana dapat berpuasa agak lama juga di kampung.
Berbanding tahun lepas, Ana tak dapat berkumpul begini bersama famili.

Pada tahun lepas, dari permulaan puasa hingga akhir, Ana berpuasa bersama rakan-rakan Ana. Tapi pada tahun ini dapat jugalah Ana dan famili berpuasa bersama-sama. Kebetulan adik-adik Ana pun ada sekali.

Jadi agak meriahlah bila dah berkumpul beramai-ramai. Sampaikan blog kesayangan ni agak terabai sikit.
Jadi buat permulaan, kita warm up dulu okey... hehehe...

Ana nak share ngan korang apa menu puasa famili Ana sepanjang lima hari kia berpuasa...

Ikan Siakap Stim Lemon

Kuih Sagu Mata Ikan

Karipap Daging

Ayam Masak Merah

Nasi Ayam


P/S: Semua resepi ini akan diupdate kan kemudian.

You Might Also Like

2 comments

  1. Yeay..dah dapat dah idea utk berbuka esok....

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Semua sedap-sedap menunya..

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Cbox

Subscribe