CPUV KE 119, 120 & 121 - SENHENG FRANCHISE ACADEMY...

Tuesday, March 31, 2015

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Selamat pagi semua!! Harap semua sihat dan gembira...
Sudah dua tiga hari tak menjenguk akaun Nuffnang, baru sempat buka pagi ni saja. Alhamdulillah... nampak ada CPUV baru yang singgah di blog Ana ni. Kali ni CPUV kembar tiga pulak, lain kali diharap ada laa pulak kembar empat dan lima... hehehe.

Macam biasa berterima kasih kepada yang memberi iaitu Nuffnang, rakan blogger yang sentiasa menyokong dan juga pembaca sekalian yang berkunjung ke sini. Minggu yang agak busy dengan test dan segala bagai ni, menjadikan jadual begitu padat. Sempat buka blog sekejap saja, blogwalking pun belum sempat lagi... sampai di sini dulu...

... “lots of love”




You Might Also Like

5 comments

  1. Wah! Masyuk cpuv dia.. Mieza belum ada cpuv baru yang melekat.. Huhu..
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... Nanti kot ada lah cpuv yg singgah tu...

      Delete
  2. Wah rajin awk tulis entry cpuv. Hehe.kita baru buat blog,kalau rajin singgah la. Hehe
    Http://imamimoth.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Wah rajin awk tulis entry cpuv. Hehe.kita baru buat blog,kalau rajin singgah la. Hehe
    Http://imamimoth.blogspot.com

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Cbox

Subscribe